Szczotki Vikan

Szczotki Vikan to idealne rozwiązanie, jeśli zależy Ci na szybkim i efektywnym sprzątaniu pojazdu. Producent ma w swojej ofercie zarówno szczotki uniwersalne, jak i te przystosowane do konkretnych zabiegów. W związku z tym, możemy się wyposażyć między innymi w szczotki przeznaczone do mycia wstępnego czy mycia felg, ale także możemy wybrać jedną, wielofunkcyjną, która sprawdzi się w każdej sytuacji.
Ponadto, producent oferuje nam również szczotki z wbudowanym przepływem wody. Takie rozwiązanie jest o wiele wygodniejsze, a ponadto pozwala na znaczne ograniczenie zużycia wody w trakcie mycia. Ze względu na krótszy czas niezbędny do sprzątania, szczotki z przepływem wody, są wykorzystywane nie tylko przez indywidualnych klientów,. Coraz częściej możemy je spotkać w takich miejscach jak stacje paliw, a nawet w myjniach samochodowych.
Wszystkie modele szczotek oferowanych przez sklep Vikan wykonane są z miękkiego włosia poliestrowego, którego rozdwajane końcówki ułatwiają mycie i chronią przed zarysowaniami karoserii. Z kolei długie trzony szczotek Vikan ułatwiają wykonywanie takich czynności, jak mycie dachu i czyszczenie trudno dostępnych miejsc.
Wysoka jakość szczotek Vikan, w połączeniu z ich ergonomią, to gwarancja skuteczności i komfortu pracy. Modele z wbudowanym przepływem wody to z kolei oszczędność – zarówno czasu, jak i pieniędzy.

Więcej dowiesz się na: https://euro-mop.pl/pl/c/Szczotki-Vikan/2283817