Odkurzacze hotelowe

Wizytówką każdego hotelu jest czystość. Hotel, który o nią nie dba, od razu we wszelkich rankingach otrzymuje obniżone oceny, co automatycznie odstrasza potencjalnych klientów. Zadbany i schludny hotel przyciąga i zachęca do ponownych odwiedzin oraz do polecania tego miejsca znajomym.

Jak zadbać o porządek w hotelu?

Przede wszystkim personel sprzątający, musi mieć odpowiedni sprzęt, dzięki któremu szybko i skutecznie usunie wszelkie zanieczyszczenia. Podstawą wyposażenia, są więc odkurzacze hotelowe.

Odkurzacze do hotelu, muszą spełniać kilka ważnych cech. Jedną z nich, która w warunkach hotelowych jest wręcz niezbędna, jest ciche działanie urządzenia. Odkurzanie w hotelu musi być czynnością niezauważalną, a przede wszystkim niesłyszalną przez innych gości hotelowych. Przebywając na wczasach, chcemy przecież odpocząć od wszelkich hałasów, które doskwierają nam na co dzień.

Odkurzacze numatic

Dobrą propozycją odkurzacza hotelowego, który spełnia podane ktyterium cichej pracy są, odkurzacze hotelowe numatic. Są one nie tylko ciche, ale także zapewniają dużą wydajność pracy, dzięki czemu wszelkie powierzchnie hotelowe, wymagające odkurzenia, zostaną posprzątane w bardzo krótkim czasie. Odkurzacze numatic, oprócz hoteli, sprawdzą się także w innych miejscach, gdzie wymagany jest porządek oraz cisza, przykładowo w żłobkach, przedszkolach, szkołach czy też biurach.

Dodatkowo mamy pewność, że odkurzacz nie zepsuje się od razu po jego zakupie, gdyż producent na całą serię profesjonalnych odkurzaczy, udziela 2-letniej gwarancji.