PG-Wyburzenia profesjonalne wyburzenia na terenie całej polski

Warszawska rodzinna firma zajmująca się wszelkimi wyburzeniami jest znaną i cenioną na rynku polskim.

Nasze motto
Dzięki nowatorskim rozwiązaniom nasze usługi wyburzeniowe w Warszawie cieszą się dużą popularnością. Większość firm rozbiórkowych kończy pracę z chwilą zrównania budynku z ziemią. Dla nas to dopiero początek, pewien etap, gdyż naszym celem jest odpowiednie zagospodarowanie odpadów i pozostawienie pustej przestrzeni dla nowej inwestycji.

Jak, gdzie, dla kogo..
Pracowaliśmy dla wielu firm, przedsiębiorstw, współpracowaliśmy nawet z rządem przy projekcie planu inwestycyjnego.
Nasza firma wyburzeniowa oferuje np. kierowanie pracami rozbiórkowymi przez inżyniera posiadającego wszystkie niezbędne uprawnienia, wyburzenie obiektu budowlanego przy użyciu ciężkiego sprzętu z osprzętem wyburzeniowym, prowadzenie prac rozbiórkowych przy obiektach zabytkowych z właściwym ich zabezpieczeniem, odzyskiwanie elementów konstrukcyjnych wyburzanych obiektów zgodnie z oczekiwaniami zleceniodawcy.

Nasza praca jest w pełni bezpieczna dla nas, dla ludzi z otoczenia, a działania w pełni zgodne z przepisami prawa budowlanego oraz prawa o ochronie środowiska.

Nie jesteśmy minimalistami. Głównie zajmujemy się wyburzeniami dużych obiektów budowlanych, mosty, wiadukty, obiekty przemysłowe.

Oferujemy też materiały porozbiórkowe w hurtowych ilościach i atrakcyjnych cenach np. gruz betonowy, gruz ceglany, czy kruszywo betonowe.

Nasza firma gwarantuje niezawodność, najwyższą jakość naszych usług, dotrzymywanie terminów.

Zobacz ofertę firmy wyburzeniowej PG-Wyburzenia: http://www.pg-wyburzenia.pl/