Oferta

Praca to połowa swego życia, a ponadto wyjście na wyrażanie siebie: indywidualnych spraw, pasji, niepokojów, nadziei, zarówno tych zawiedzionych zaś nie- spełnionych.

Psychologowie twierdzą, że sami kształtujemy otoczenie, w którym jesteśmy, i że; jednak czasem umieszcza się to ogromne; każdy spośród nas tenże wybrał sytuację, w jakiej się znajduje, a dodatkowo pozycję, jaką posiada w społecznej czy firmowej strukturze. Tyle, iż nie zwykle istnieje obecne wybór w całości świadomy i kupowany. Zmagając się bowiem z wyzwaniami, jakie sprawia nam bycie, już od narodzin mamy we prywatnej psychice wzorce zachowań, które nieustannie decydują o naszym robieniu i wyborach. Stronę spośród nich sobie uświadamiamy, jednak większość kieruje swymi działaniami mieszkając w grupie podświadomej. Podświadomość zaś uważa wypracowane i szkolone z najmniejszych lat strategie postępowania za bezpieczniejsze, więc automatycznie, niezależnie od świadomych decyzji, umieszczamy w życie kobiety wzorce.

Dlatego właśnie, mimo kolejnych prób zmiany postępowania, jest nam tak że wyrwać się z złego koła negatywnych, często wręcz niebezpiecznych dla nas zachowań. Dzięki działaniom i warsztatom prowadzonym w środku Fundament, przekonujemy się dostrzegać zostające w podświadomości otaczające nas mechanizmy, rozpoznawać je a spokojnie się z nich pomagać.