Mleczko pszczele i wiesiołek – dla regeneracji Twojego ciała.

Jak wiele sekretów ukrywa w sobie damska torebka? Niektóre z nas wolą przestronne worki, inne doskonale się czują z drobną kopertówką, najważniejsze jednak, aby torebka zawierała w sobie wszystko to, co jest nam do szczęścia niezbędnie potrzebne. Obiektem, bez którego większość kobiet nie wyobraża sobie funkcjonowania, jest kosmetyczka, a w niej podkład do cery, korektor, róż, kredki do oczu,cienie, i bez wątpienia – ukochana pomadka. Może mieć odmianę szminki bądź błyszczyku, nieraz jednak bywa to klasyczna pomadka ochronna, dzięki której usta nie pękają, nie pierzchną, pozostają delikatne i gładkie. Niezwykle skuteczny pod tym względem jest powszechny wiesiołek. Wyciąg z olejku wiesiołka nie tylko fenomenalnie ochrania wargi przed niekorzystnymi warunkami meteorologicznymi, ale również przyjemnie je nabłyszcza, dzięki czemu nabierają zmysłowości i naturalnego połysku.

Taka szminka ochronna jest prócz tego niezwykle lekka, niemal jak pyłek kwiatowy, pozostawia na ustach wrażenie dotyku skrzydełek motyla. Mocno uszminkowane usta to nie jest opcja odpowiednia na wszelką okazję. Poza tym mocna szminka nie będzie przedstawiała się estetycznie, w sytuacji gdy wargi nie są wygładzone, nawilżone i zadbane. Dlatego szminka ochronna powinna być zawsze obecna także w malutkiej damskiej torebce.

Warto też zwrócić uwagę na preparaty zawierające w sobie mleczko pszczele. Jest on kolejnym pszczelim produktem, który posiada w sobie wspaniałe możliwości. Wystarczy zacząć go stosować przez kilka dni, a zobaczysz, że efekty będą zdumiewające.

pol_pm_ZSK-Mleczko-pszczele-15ml-725_1